IK voor werkgevers

IK is jouw sparringpartner en is er voor organisaties en bedrijven die geen specialist arbeidsrecht in dienst hebben. Een HR functionaris kan veel zelf en schakelt IK in voor de check en open eindjes. Met onze expertise kan IK, in relatief korte tijd, aanpassingen doen en daarmee een hoop narigheid voorkomen. IK helpt je bijvoorbeeld bij een op maat gemaakte arbeidsovereenkomst, afspraken over werkwijze en functioneren, ziekte, re-integratie, werkuren, concurrentie- en relatiebeding, medezeggenschap, gedragsregels, tolerantie bij onregelmatigheden, privacy op de werkvloer (telefoon en e-mail). Waar IK je nog meer mee kan helpen, lees je hier.

Duidelijke afspraken, vóóraf

Je bedrijf is door succes groter en groter gegroeid. Je hebt meer werknemers aangetrokken om de organisatie optimaal uit te bouwen. Zij zijn enorm belangrijk in het realiseren van jouw doelstellingen. Samen met hen wil je mooie resultaten boeken. Maar dat gaat niet vanzelf. Te vaak zien we dat afspraken tussen werkgever en werknemer niet goed zijn gemaakt. Onduidelijk of ondoordacht. De geldende wetten en regels worden net niet op de juiste wijze toegepast. En dat kan je als werkgever duur komen te staan. Lees hier waarom.

Met de groei van het aantal werknemers en omdat regels op het gebied van arbeidsrecht om de haverklap wijzigen, ontkom je niet aan een professionaliseringsslag op dit gebied. De klanten van IK ervaren dat duidelijke afspraken een prettige samenwerking enorm bevorderen. 

En vooraf zaken op orde, geeft later veel profijt als het toch tot een geschil komt. Bijvoorbeeld over het functioneren van een werknemer, langdurige ziekte, bij een conflict of als je de organisatie anders wilt inrichten (reorganisatie). Het gedoe lost zich sneller en goedkoper op, zonder negatieve energie.

IK regelt het. IK bijt zich erin vast en gaat voor de best mogelijke oplossing. Een oplossing in onderling overleg is altijd het streven. Lukt dit niet, dan schroomt IK de stap naar de rechter niet.

"Vooraf zaken op orde, is later profijt bij een geschil, namelijk een snelle oplossing met minder kosten en geen negatieve energie "

Tijd voor een goed gesprek?

Bel, mail of app en er volgt snel een reactie.

T: 06 21180930
E: idske@ikarbeidsrecht.nl
W: www.ikarbeidsrecht.nl

Lid van Vereniging voor Arbeidsrecht

8 + 11 =

Bezoekadres

IK Arbeidsrecht

Tingietersstraat 14
8601 WJ Sneek