Ja! IK Arbeidsrecht is van start!

door | jan 21, 2020

Idske de Vries is gestart met haar onderneming IK Arbeidsrecht. Als adviseur arbeidsrecht regelt IK alle juridische zaken tussen werkgever en werknemer. Ook adviseert IK opdrachtgevers en zelfstandigen bij het maken van hun afspraken.

Bij samenwerken komen regels om de hoek kijken en dat kan een behoorlijk gedoe zijn. IK gaat graag met je in gesprek. Met begrip voor jouw belangen en duidelijkheid over de geldende regels.
De visie van IK Arbeidsrecht: zorg dat je het goed regelt! En goed regelen betekent: zaken op orde stellen mét een juridische blik. Vooraf. Duidelijke afspraken om gedoe voor te zijn. Dat is een must.
Daarom denkt IK het liefst al mee bij het maken van afspraken. En niet pas als de zaak geëscaleerd is en partijen lijnrecht tegenover elkaar staan. Vooraf zaken op orde, is later profijt bij een geschil. Minder tijd en kosten én geen negatieve energie.

Uiteraard helpt IK ook als de belangen van werkgever en werknemer niet meer met elkaar in de pas lopen. IK bijt zich erin vast en gaat voor de best mogelijke oplossing in elke arbeidszaak. Een constructieve oplossing buiten de rechtszaal is altijd het streven, maar als het niet anders kan, schroomt IK de stap naar de rechter niet.
IK is jouw sparringpartner bij alle vragen die er spelen op arbeidsrechtelijk gebied. Laagdrempelig, no nonsens en duidelijk. Je kunt op IK bouwen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bel gewoon! Even sparren kan al veel duidelijkheid scheppen.
Idske: “Het geeft zoveel energie om het op mijn eigen manier te doen en de waardering van klanten daarvoor terug te krijgen. Geen statige formele advocatentaal, maar duidelijke, praktische adviezen en oplossingen.”

Raadselachtig, regels voor zelfstandigen en opdrachtgevers

Zelfstandigen (ZZP’ers) zijn er in Nederland inmiddels in grote getale, meer dan een miljoen zelfs. Als zelfstandige verricht je arbeid, maar je ontvangt geen loon. Voor het verrichten van de werkzaamheden verstuur je een factuur. Je genereert omzet en bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor afdracht van btw.

Lees meer

Vaststellingsovereenkomst

Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen of is gesproken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst in onderling overleg?

Of je het er nu wel of niet mee eens bent om de arbeidsovereenkomst in onderling overleg te beëindigen, check de opties en je rechten altijd met IK en maak snel een afspraak. Het onderhandelen over je ontslag is geen dagelijkse kost en jouw belang is groot.

Lees meer

Zorg dat je het goed regelt, anders komt het je duur te staan

Wat bedoelt IK daarmee? In de praktijk ziet IK vaak dat de geldende wetten en regels nét niet op de juiste wijze worden toegepast. Onduidelijk en ondoordacht. Pas als er iets aan de hand is, de werknemer claimt iets of er is gedoe, dan schakel je een adviseur (jurist of advocaat) in. Dan blijkt heel vaak dat wat hulp in een eerder stadium veel tijd, kosten en negatieve energie scheelt.

Lees meer

Tijd voor een goed gesprek?

Bel, mail of app en er volgt snel een reactie.

T: 06 21180930
E: idske@ikarbeidsrecht.nl
W: www.ikarbeidsrecht.nl

Lid van Vereniging voor Arbeidsrecht

8 + 9 =

Bezoekadres

IK Arbeidsrecht

Tingietersstraat 14
8601 WJ Sneek